Диети за отслабване | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Диети за отслабване | Gotvarstvo.Net

ДИЕТИ

Избор на ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Ако потърсите в интернет, информация относно диетите, ще откриете много и различни резултати, като всички обещават трайно отслабване. Много от диетите са трудни за спазване, а други са „бързи”, но трябва да знаете, че диети, от които се отслабва мигновено, не съществуват.

Потърсете помощ от диетолог, за да се убедите, че диетата, която сте избрали е подходяща. Ако не е такава, специалистът диетолог ще ви изготви подходяща, специално за вас.

Въпреки всичко обаче, има няколко основни правила, които трябва да се следват, без значение каква диета ще спазвате. Най-важно е да имате желание за постигане на успех и да сте постоянни. Така ще постигнете желания резултат и ще успеете да го задържите.

За дълготраен ефект от диета за отслабване, без значение каква е тя, трябва да промените начина си на мислене, живот и хранене. Имайте търпение и увереност, и нещата ще се случат така, както вие ги искате.

Ако вече сте решили да спазвате някоя диета за отслабване, започвайте веднага, без да отлагате. Не мислете, че утре вече ще се слаби – това изисква търпение и постоянство. Ако искате да отслабнете трайно, бързото отслабване не е препоръчително.

Трябва да се храните по няколко пъти дневно, но с по-малки порции, и то от здравословна и балансирана храна. Ако почувствате глад между храненията, изяжте една ябълка, морков, или изпийте чаша чай без подсладител. Трябва да ограничите до минимум приема на мазни и пържени храни, бързи закуски, захар и сол, и да увеличите консумацията на пресни плодове и зеленчуци, както и приема на течности.

Трябва да положите усилие и да промените изцяло начина си на живот. За да има желания резултат диетата ви за отслабване, тя трябва да бъде съчетана с някакъв спорт – нещо, което ви е приятно, например фитнес, упражнения в къщи, чести разходки, бягане, каране на велосипед и т.н., няма значение – трябва да отделяте минимум 30 минути дневно за спорт.

Вижте също:

Как да отслабваме здравословно
Съвети при спазване на диета за отслабване

Изберете диета:

Страница | 1 | 2 | 3 |

Диетично хранене и диети

Американска диета

Английска диета

Антицелулитна диета

Високопротеинова диета

Бантингова диета

Без 6 кг за месец

Безопасни методи за отслабване

Бразилска диета

Бърза диета за спешни случаи

Възстановителна диета – за след празниците

Гимнастика за отслабване

Големите заблуждения

Диета за Бременни

Диета за бързо стопяване на мазнините

Диета за бързо топене на калории

Диета за гладници

Диета за добро зрение

Диета за идеален ханш

Диета за намаляване на телесната маса

Диета за напълняване

Диета за отслабване ” Окинава”

Диета за отслабване “Пиер Дюкан”

Диета за отслабване на д-р Робърт Аткинс

Диета за отслабване на проф. Ташев

Диета за отслабване при свръх тегло

Диети за покачване на тегло – приложимост и особености

Диета за секс

Диета за тийнейджърки

Диета за хубост

Диета за щастие

Страница | 1 | 2 | 3 |

Информация за статията
Диети за отслабване
Заглавие
Диети за отслабване
Описание
Как да отслабнем здравословно с помощта на диети за отслабване? Избор на най-подходящата диета за нас или как да се храним здравословно...
Автор
Издател
Gotvarstvo.Net
Лого