Без 6 кг за месец | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Без 6 кг за месец | Gotvarstvo.Net

Без 6 кг за месец

Това е най-успешната диета, защото докато ензимната система свикне с една храна и се поднася друго и тя не е в състояние пълноценно да усвоява хранителните вещества, а това води до отслабване.

ПОНЕДЕЛНИК: През целия ден се изяждат на 4 приема 5 прясно сварени яйца с богата салата според сезона: чушки, домати, зеле, моркови и др. Пие се минерална вода или чаша сухо бяло вино, кафе или чай-без захар.

ВТОРНИК: През целия ден се минава само на зеленчукова салата с 5-6 по-безсолни маслини и малко настъргано сирене. Може да се пие кафе, чай, чаша вино или натурален сок. Допуска се и малка филия едрозърнест хляб.

СРЯДА: Консумира се около 500-600 грама месо – телешко, пилешко, свинско, но нетлъсто, варено, печено на грил по желание и вкус. Приема се на 5 пъти с богата салата, минерална вода, чаша сухо вино или натурални сокове. Не бива да пиете подсладени напитки. Едрозърнест хляб – до 3 малки филии на ден.

ЧЕТВЪРТЪК: Минава се на млечна диета с 1-2 литра прясно или кисело мляко. Пие се по една чаша на всеки 3 часа. Киселото мляко се взема с богата салата и няколко маслини. Пие се само минерална вода. С 3 малки филии хляб.

ПЕТЪК: Рибна диета от 500-800 г нетлъста риба-печена или пържена, с богата салата или минерална вода, чаша сухо вино или натурални сокове. Консумира се на 4-5 приема.

СЪБОТА: 500г обезсолена извара с подходяща салата и 1-2 сварени яйца. Пие се кафе, чай без захар, чаша сухо вино или минерална вода по желание. Всички видове плодове, без грозде и смокини.

НЕДЕЛЯ: Закуска с филия хляб с нетлъст бекон, или сварено яйце с домат, кафе, чай без захар. Обядът-с две кебапчета или с нетлъста пържола, с богата салата. Напитките са вода, чаша вино, натурални сокове или чаша бира. Вечерята е с паниран кашкавал, богата салата и течности по желание, но да не са подсладени.

Тази диета е лесно изпълнима и може да се прилага до нормализиране на теглото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.