Как да рефинансираме бърз потребителски кредит | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Как да рефинансираме бърз потребителски кредит | Gotvarstvo.Net

Как да рефинансираме бърз потребителски кредит

Когато търсите варианти от различни банкови и небанкови институции за рефинансиране на ваш предишен кредит и то без да се налага да имате поръчител, не бързайте. Обмислете внимателно ситуацията и потърсете достатъчно информация за различните възможности, включително и такива от интернет. Така ще бъдете в час и ще знаете какво се случва в момента на банковия пазар. Ще се опитаме да ви дадем някои идеи, откъде да вземете кредит в България и то при тези условия, които споменахме – без поръчител. Голяма част от институциите биха ви отпуснали кредит само и единствено срещу валидна лична карта и то попълвайки формуляр онлайн на техния сайт. В повечето случаи не се изисква да получавате заплата по сметка на институцията, което е добре за вас.

От International AssetBank можете да изтеглите кредит, без да се налага да имате поръчител. Всички знаем каква е целта на един потребителски кредит, а тук няма нужда от поръчители. Той служи за покриване на спешни нужди и понякога е единствена възможност да спасим финансовото си положение, да платим за някаква услуга, да купим хладилник или да направим ремонт, да платим за лечение – на нас или наши близки, да рефинансираме стар заем и т.н. Тази банка ще ви предложи изгодна лихва и няма да изисква отчет за какво точно сте похарчили парите от заема. Кандидатства се лесно, по бърза процедура и почти винаги ви одобряват. След това можете да връщате на равни вноски заема – ежемесечно.

Уни Кредит Булбанк е друга банка, от която можете да вземете кредит без поръчител. Там ще бъдете одобрени бързо за кредит, само срещу лична карта. Лихвите са изгодни и няма да имате нужда от поръчител. Парите си получавате в рамките на деня. След това погасявате всеки месец кредита на равни суми. Всичко става бързо през онлайн платформата на банката.