Дизайн на спални комплекти | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Дизайн на спални комплекти | Gotvarstvo.Net

Дизайн на спални комплекти, пердета и облицовки за мека мебел

Интериорният дизайнер Райн Сагайн мисли, че социалните медии имат голямо влияние върху интериора – точно сега през 2016г. Всеки вижда стаи с красив куратор на кибернетичната база данни ежедневно в дланите на ръцете си. Поради тази причина, през тази година ще видим много детайли, които са отражение на интериорния стил „Craftandarts”. Все повече и повече жилищните, хотелските и пространствата за релакс и туризъм в частния и публичния сектор ще започнат да изглеждат необичайно проектирани. „Bold” модели са друга тенденция, заедно с еклектично проектирано спално бельо и драматично съпоставяне на елементите – аксесоари, тъкани, текстури, облицовки, мебели, интериор.

Интериорният блъгър Елени Псилаки споделя, че е възможно да видим все по-често тенденцията на симбиоза с простота, естествените материали, подредените пространства, ръчно изработените предмети и основни форми, които вълнуват в наши дни. В един свят на свръх-консумация и поставяне на количеството над качеството, това изглежда, че е гостоприемна промяна, която нинавява на мисълта, че ще процъфтява дори и през следващите няколко години.

Подобни идеи споделя интериорният дизайнер Диего Кореа. Според него, повишената информираност на нашата отговорност за дискретно опазването на баланса на нашата планета и въздесъщността на технологията ще окажат влияние върху нашите интериорни представи. Очакват се привеждане на топлите цветове, по-естествени материали и широкото използване на устройства, които ще ви помогнат да се контролират по един по-ефективен начин, използването на нашите ресурси.

Датското понятие Hygge набира много популярност, печелейки внимание на дизайнерските среди в момента и по всичко личи, че това изглежда ще продължи, и през 2016 г., споделя интериорния блогър Аби Дейр. Hygge няма директен превод, но това обикновено се тълкува като топло, щастливо чувство, което получавате от прекарано време с приятелите и семейството и наслаждавайки се на малките неща в живота. В дома това се превръща в създаването на интериора, където искате да прекарвате времето си и добре дошли на другите, с много свещи, уютни текстури и лични щрихи.

Информация за статията
Дизайн на спални комплекти
Заглавие
Дизайн на спални комплекти
Описание
Интериорният дизайнер Райн Сагайн мисли, че социалните медии имат голямо влияние върху интериора. Различните гледни точки на интериорния дизайн.
Автор
Издател
Gotvarstvo.Net
Лого

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.