Основни стилове в интериорния дизайн | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Основни стилове в интериорния дизайн | Gotvarstvo.Net

Девет основни стила в интериорния дизайн

Основни стилове в интериорния дизайн

Ние направихме колекции за деветте интериорни стилове дизайн, които през настоящата 2016г. са най-актуални, за да опростим вашето пазаруване. Тази публикация има за цел създаване на серия от ръководства за това как да се постигне всеки един от стиловете в подробности, с вдъхновяващи описания на мебели и препоръки за актуален декор!

1. Модерен минималистичен стил. Този стил е форма на изключителна точност, липсват декоративни елементи или ако присъстват са сведени до минимум.

2. Класически стил.  Той е изискан, разработен, богат на детайли, които се намират, както в структурата на мебелите, осветлението и т. н., така и в комплектите, темите и щампите.

3. Селски стил. Стиловата структура е сурова, с груби детайли, а конструктивните елементи на мебелите  и осветлението могат да бъдат в дънери, пънове, клони и пр.

4. Класически модерен стил. Той е изискан, елегантен и при него се използват класически форми или детайли чрез прилагането на нов подход. Формите запазват старата си  структурата – цялостно или на отделни части.

5. Ретро стил. Това е стилът на 50-те, 60-те или 70-те години. В този период се очаква, мебелите и елементите да бъдат дизайнерски.

6. Maverick стил. Думата Maverick идва от английски език и означава отцепник или независимо мислещ човек. Този стил е част от Модерния стил, а неговия подход е много изобретателен, необичаен и нестандартен.

7. Съвременен стил. Стилът носи съвременен, модерен въздух, но поддържа гореща линия, чрез избрани облицовки и характерна цветова гама. Цветовете са балансирани и топли – светлите и пастелни тонове може да се окажат най-подходящите, когато става въпрос за този стил.

8. Hightech стил. Hightech стилът е иновативен, модерен стил, акцентът е върху мебелната структура, където всеки детайл представлява комбинация, която в никой случай не е случайна и тя е част от тази структура. Покритията най-често са от метал, стъкло, пластмаса и дърво, които са в малки размери, а за някои части могат да се открият прости тапицерии от кожа или плат.

9. Елегантен кънтри стил. Селският стил е с елегантен дух, с мебели с видими влияния от английски, френски или скандинавски класически чист стил, които могат да се нарекат селски шик. Повърхностите са боядисани или понякога имат лека патина (наслояване).

Информация за статията
Девет основни стила в интериорния дизайн
Заглавие
Девет основни стила в интериорния дизайн
Описание
Колекция от деветте интериорни стилове дизайн.
Автор
Издател
Gotvarstvo.Net
Лого

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.