Къси рокли като път към сърцето и една дълга връзка | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Къси рокли като път към сърцето и една дълга връзка | Gotvarstvo.Net

Къси рокли като път към сърцето и една дълга връзка

Понякога и българските момичета звучим и изглеждаме малко като героини от „Сексът и градът“.

Сега се чувствах точно така. Не защото бях болна и се стараех да пазя леглото, а защото имах покана за съвместно ходене на сватба, това знаете какво значи за една сравнително нова връзка…

Отворих гардероба и започнах да ровя вътре без никаква идея в главата.

Сватбата беше след 4 дни и аз имах две важни задачи – да оздравея напълно от този вирус и да бъда зашеметяваща за новата ми тръпка.

Нищо не ми хващаше окото и след като си бях наумила кои обувки и чанта искам да нося, сега оставаше да измисля и дрехата за този романтичен, но и официален повод. Не ми оставаше друг избор, освен да си поръчам хубава дрешка от shopzone.bg, все пак не исках да рискувам да не оздравея като излизам по магазините и да се появя на тържеството с нос тип червена зелка – голям и разлистен от хремата.

Помислих още малко в леглото докато пия чай с мед и реших, че ще демонстрирам класа като заложа на нещо акцентиращо върху краката, все пак си ги харесвам и заслужават показване. Като човек с претенции за вкус не бих си позволила къса пола в комбинация с щедро деколте, не исках да изглеждам долнопробно.

Сметнах, че е добре да заложа на рокля за повода и затърсих сред богат избор от къси рокли в един хубав сайт. Колко е приятно да си имаш и онлайн придатък към гардероба.

Малката черна рокля си е класика, но исках нещо различно, бях натрупала вече 5 такива и в момента търсех нещо по-ефектно. Имаше прекрасни бели рокли, но като момиче с добър вкус, никога не бих си позволила да бъда в бяло на сватба, ако не съм булката или не са ме помолили изрично да бъда с този цвят.

Не беше лесно и в крайна сметка снизходително реших, че ще си поръчам поне 2 рокли – една за сватбата и още една, защото ми харесва много, но няма да е точно за този повод.

Въздъхнах и поръчах 4. Така за сватбата щях да се чудя между една червена къса с гол гръб и панделка, бледо зелена, също с изрязан гръб и бежова с процепи на кръста. Освен тях за разкош прибавих и една в сиво с черна дантела, която беше по-консервативна, но много женствена.

Бях си определила лимит от 130 лева и сега влизах в него с четирите рокли и доставката, ако не ме болеше всичко от настинката щях да заподскачам лекичко из стаята от удоволствие и нетърпение да ги получа.

Изпратих линкове към роклите на двете ми най-близки приятелки и получих два гласа за червената + огромно одобрение за останалите къси рокли, които бях избрала. Без друго тематичен цвят на сватбата щеше да е червеното.

Събота дойде, аз бях здрава и свежа като краставичка с червената рокля, съчетана с черно сако, обувки и чанта.

Останах много доволна, когато той дойде да ме вземе за сватбата и загуби дар слово за около минута като ме видя.

Това беше обещаващото начало на една дълга връзка и сега бях вече повече от сигурна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.