Къси рокли като път към сърцето и една дълга връзка | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Къси рокли като път към сърцето и една дълга връзка | Gotvarstvo.Net

Къси рокли като път към сърцето и една дълга връзка

Понякога и българските момичета звучим и изглеждаме малко като героини от „Сексът и градът“.

Сега се чувствах точно така. Не защото бях болна и се стараех да пазя леглото, а защото имах покана за съвместно ходене на сватба, това знаете какво значи за една сравнително нова връзка…

Отворих гардероба и започнах да ровя вътре без никаква идея в главата.

Сватбата беше след 4 дни и аз имах две важни задачи – да оздравея напълно от този вирус и да бъда зашеметяваща за новата ми тръпка.

Нищо не ми хващаше окото и след като си бях наумила кои обувки и чанта искам да нося, сега оставаше да измисля и дрехата за този романтичен, но и официален повод. Не ми оставаше друг избор, освен да си поръчам хубава дрешка от shopzone.bg, все пак не исках да рискувам да не оздравея като излизам по магазините и да се появя на тържеството с нос тип червена зелка – голям и разлистен от хремата.

Помислих още малко в леглото докато пия чай с мед и реших, че ще демонстрирам класа като заложа на нещо акцентиращо върху краката, все пак си ги харесвам и заслужават показване. Като човек с претенции за вкус не бих си позволила къса пола в комбинация с щедро деколте, не исках да изглеждам долнопробно.

Сметнах, че е добре да заложа на рокля за повода и затърсих сред богат избор от къси рокли в един хубав сайт. Колко е приятно да си имаш и онлайн придатък към гардероба.

Малката черна рокля си е класика, но исках нещо различно, бях натрупала вече 5 такива и в момента търсех нещо по-ефектно. Имаше прекрасни бели рокли, но като момиче с добър вкус, никога не бих си позволила да бъда в бяло на сватба, ако не съм булката или не са ме помолили изрично да бъда с този цвят.

Не беше лесно и в крайна сметка снизходително реших, че ще си поръчам поне 2 рокли – една за сватбата и още една, защото ми харесва много, но няма да е точно за този повод.

Въздъхнах и поръчах 4. Така за сватбата щях да се чудя между една червена къса с гол гръб и панделка, бледо зелена, също с изрязан гръб и бежова с процепи на кръста. Освен тях за разкош прибавих и една в сиво с черна дантела, която беше по-консервативна, но много женствена.

Бях си определила лимит от 130 лева и сега влизах в него с четирите рокли и доставката, ако не ме болеше всичко от настинката щях да заподскачам лекичко из стаята от удоволствие и нетърпение да ги получа.

Изпратих линкове към роклите на двете ми най-близки приятелки и получих два гласа за червената + огромно одобрение за останалите къси рокли, които бях избрала. Без друго тематичен цвят на сватбата щеше да е червеното.

Събота дойде, аз бях здрава и свежа като краставичка с червената рокля, съчетана с черно сако, обувки и чанта.

Останах много доволна, когато той дойде да ме вземе за сватбата и загуби дар слово за около минута като ме видя.

Това беше обещаващото начало на една дълга връзка и сега бях вече повече от сигурна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.