Сутиен за кърмачки | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Сутиен за кърмачки | Gotvarstvo.Net

Сутиен за кърмачки – практична и дългосрочна инвестиция

Дамското бельо е израз на женственост и сексапил, но то не винаги служи само, за да сме красиви в него.

Практичността е много важен елемент от характеристиката на бельото и най-вече, когато говорим за бъдещи или настоящи майки.

Промените, които настъпват с гърдите ни в този период са неизбежни и би било добре да сме сигурни, че правим добър избор, за да ни е удобно.

Нечие практично хрумване преди време е дало на жените сутиен, който да ги избави от корсетите. Сега ще стане дума за едни малко по-различни и специализирани сутиени.

Сутиенът за кърмачки дава възможност на жената да се почувства комфортно от момента на наедряване на гърдите по време на бременността, през периода на кърмене без значение колко продължава той до заниманията със спорт за да си върнем добрата форма.

При правилен избор на сутиен за кърмачки, вие можете да сте сигурни в него денем и нощем, защото той би следвало да е достатъчно практичен за да може даже да се спи с него.

Някои от вас знаят от опит колко е неприятно да се събудиш цялата подгизнала от кърма, защото спиш без подходящо бельо и подплънки, които да попиват избиващото мляко.

Банели, подплънки, дантели, твърде тънки презрамки и сложно закопчаване са ви напълно излишни в този момент. Спрете се на сутиен за кърмачки с максимално изчистен и практичен дизайн. Имайте предвид, че е хубаво да си купите поне 2-3, защото нуждата от него не е по-различна от обичайната ви необходимост от този тип бельо.

Материята и качеството не са без значение щом нещо ще има допир с бебето, носи се толкова близо до кожата и има досег с чувствителните ви зърна. Внимателни бъдете и за това какво производство е вашият сутиен за кърмачки, защото китайските продукти често причиняват алергии или боядисват кожата при носене.

От значение е и цената, тя може да бъде съвсем приемлива без да означава компромис с това, което получавате. Марковото бельо е хубав избор, но цените не са достъпни за всеки и с тези средства бихме могли да вземем още нещо за бебето или нас. Разумните решения са във ваша полза без значение какво точно избирате.

Кърменето си остава една от незаменимите инвестиции в здравето на бебето. Ползата от него е многократно подчертавана и защитавана, но усещането да даваш нещо истинско, близостта и интимността са непреходни.

Ако можем да съпоставим инвестицията в десетки кутии със сухо мляко и тази, която правим за няколко сутиена в помощ на успешното кърмене – няма база за сравнение, всяко естествено нещо е безценно.

Информация за статията
Сутиен за кърмачки – практична и дългосрочна инвестиция
Заглавие
Сутиен за кърмачки – практична и дългосрочна инвестиция
Описание
Сега ще стане дума за едни малко по-различни и специализирани сутиени - тези за кърмачки...
Автор