Знаете ли как МАГПРОМ ще ви помогне да сготвите | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Знаете ли как МАГПРОМ ще ви помогне да сготвите | Gotvarstvo.Net

Знаете ли как МАГПРОМ ще ви помогне да сготвите

Сигурно вече се чудите какво е МАГПРОМ нали? Но преди да ви разкажем всичко ще ви попитаме още един въпрос…

Липсва ли ви нещо в кухнята, нещо с което по-лесно да си… нарежете, пасирате, смесите, разбъркате или да сварите продуктите?

Това е МАГПРОМ! Онлайн меката на малките домакински и много полезни електроудери, с които вие можете да си улесните всички процедури по обработката на твърди меки и продукти от може би всякакъв произход.

Върху кои уреди пада главният фокус и за какво можете да ги ползвате?

 1. Миксери – в тази категория попадат ръчните миксери, стоящи миксери с въртящи купи и Планетарните миксери. Първите 2 групи са ясни това са познатите конвекционални миксери, по-интересните обаче са планетарните миксери, а защо? При тях удобството е на много по-високо ниво! Планетарните миксери са с по-голям обем и не се притесняват да забъркат дори и най-гъстото тесто, да разбият белтъци на сняг без дори да сте наоколо, или да сложите кайма и всички нужни подправки и да бъдат смесени перфектно. Планетарните миксери са полу-професионалното решение, с което всяка домакиня ще си спести много време и по-важното ще разбере какво точно е липсвало в кухнята и до сега!
 2. Кухненски роботи – това са следващата група, при тях се съчетава много голяма функционалност в един уред, като най-функционалните включват:
  –  Чопър за нарязване, наситняване, настъргване или рязане на резени на всякакви продукти, за приготвяне на теста и смесване.
  –  Блендерът също е много полезен инструмент за приготвяне на сосове и хомогенни смеси за сладкиши и техните пълнежи
  –  Мелниците за ядки могат да бъдат разглеждани и като блендери защото ножовете им са сходни разликата е в геометрията и обема на самата мелничка. В тях можете да наситните или да направите на брашно почти всяка ядка, подправка или дори сурови материали.
  –  Миксер за разбиване на леки смеси и ножове за приготвяне на тесто
  –  Сокоизтисквачки за твърди и меки плодове също са полезен инструмент, рядко в готварството, но много често при започването на деня, тогава защо да не ги прибавим към така или иначе заемащият място кухненски робот и да ги ползваме когато си преценим?
 3. Пасаторите, въпреки че вършат същата работа (от английски “hand blender”) като блендерите се оказват незаменими заради принципа на работата си. А именно при тях се използва натиск и можем спокойно да ги завъртаме във всяка посока. Например картофено пюре особено ако го правим гъсто няма как да бъде пюрирано с блендер поради простата причина, че блендерът ползва гравитацията и завихрянето на течността в купата, а при гъстите смеси няма завихряне, а тежестта се разпределя и почти изчезва поради слепваемостта на сместта! И по тези причини все още няма блендер, който достатъчно добре да замести пасаторът.
 4. Мулти-кукъри и слоукукъри са продукти с доста голям интерес в момента, в които можете да сварите, изпържите, задушите абсолютно всичко и дори да използвате специалните рецепти на баба!

Какво още остана да кажем за МАГПРОМ?

Естествено това не са всички уреди, които има в магазина, могат да бъдат срещнати, прахосмукачки, тостери, фурни, дори и инструменти за градината, но това можете да видите и сами при интерес в сайта, който се намира на адрес magprom.net, а преди това защо не видите и видео представянето на сайта?

Оценка:
Дата на публикуване:
Заглавие:
Електроуреди от МАГПРОМ
Рейтинг на автора:
51star1star1star1star1star

Може да харесате също така и...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.