Знаете ли как МАГПРОМ ще ви помогне да сготвите | Gotvarstvo.Net

Кулинарни рецепти за всеки вкус! Знаете ли как МАГПРОМ ще ви помогне да сготвите | Gotvarstvo.Net

Знаете ли как МАГПРОМ ще ви помогне да сготвите

Сигурно вече се чудите какво е МАГПРОМ нали? Но преди да ви разкажем всичко ще ви попитаме още един въпрос…

Липсва ли ви нещо в кухнята, нещо с което по-лесно да си… нарежете, пасирате, смесите, разбъркате или да сварите продуктите?

Това е МАГПРОМ! Онлайн меката на малките домакински и много полезни електроудери, с които вие можете да си улесните всички процедури по обработката на твърди меки и продукти от може би всякакъв произход.

Върху кои уреди пада главният фокус и за какво можете да ги ползвате?

 1. Миксери – в тази категория попадат ръчните миксери, стоящи миксери с въртящи купи и Планетарните миксери. Първите 2 групи са ясни това са познатите конвекционални миксери, по-интересните обаче са планетарните миксери, а защо? При тях удобството е на много по-високо ниво! Планетарните миксери са с по-голям обем и не се притесняват да забъркат дори и най-гъстото тесто, да разбият белтъци на сняг без дори да сте наоколо, или да сложите кайма и всички нужни подправки и да бъдат смесени перфектно. Планетарните миксери са полу-професионалното решение, с което всяка домакиня ще си спести много време и по-важното ще разбере какво точно е липсвало в кухнята и до сега!
 2. Кухненски роботи – това са следващата група, при тях се съчетава много голяма функционалност в един уред, като най-функционалните включват:
  –  Чопър за нарязване, наситняване, настъргване или рязане на резени на всякакви продукти, за приготвяне на теста и смесване.
  –  Блендерът също е много полезен инструмент за приготвяне на сосове и хомогенни смеси за сладкиши и техните пълнежи
  –  Мелниците за ядки могат да бъдат разглеждани и като блендери защото ножовете им са сходни разликата е в геометрията и обема на самата мелничка. В тях можете да наситните или да направите на брашно почти всяка ядка, подправка или дори сурови материали.
  –  Миксер за разбиване на леки смеси и ножове за приготвяне на тесто
  –  Сокоизтисквачки за твърди и меки плодове също са полезен инструмент, рядко в готварството, но много често при започването на деня, тогава защо да не ги прибавим към така или иначе заемащият място кухненски робот и да ги ползваме когато си преценим?
 3. Пасаторите, въпреки че вършат същата работа (от английски “hand blender”) като блендерите се оказват незаменими заради принципа на работата си. А именно при тях се използва натиск и можем спокойно да ги завъртаме във всяка посока. Например картофено пюре особено ако го правим гъсто няма как да бъде пюрирано с блендер поради простата причина, че блендерът ползва гравитацията и завихрянето на течността в купата, а при гъстите смеси няма завихряне, а тежестта се разпределя и почти изчезва поради слепваемостта на сместта! И по тези причини все още няма блендер, който достатъчно добре да замести пасаторът.
 4. Мулти-кукъри и слоукукъри са продукти с доста голям интерес в момента, в които можете да сварите, изпържите, задушите абсолютно всичко и дори да използвате специалните рецепти на баба!

Какво още остана да кажем за МАГПРОМ?

Естествено това не са всички уреди, които има в магазина, могат да бъдат срещнати, прахосмукачки, тостери, фурни, дори и инструменти за градината, но това можете да видите и сами при интерес в сайта, който се намира на адрес magprom.net, а преди това защо не видите и видео представянето на сайта?

Оценка:
Дата на публикуване:
Заглавие:
Електроуреди от МАГПРОМ
Рейтинг на автора:
51star1star1star1star1star

Може да харесате също така и...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.